Work @ Stadium

The Stadium Way – jobbe hos oss

Vi tror at dagens talenter skal være med på å forme fremtidens stjernelag i Stadium. Hos oss er det flere muligheter, både under og etter studiene, til å ta de første stegene. Uansett om du vil ha praksis hos oss, jobbe ved siden av studiene eller skrive oppgave eller avhandling hos oss, vil vi ha med deg som har energi og engasjement og som kan utfordre og påvirke fremtiden vår.

Vårt DNA

Stadium vokser kontinuerlig, men uansett antall butikker, land og konsepter vil vi alltid oppfattes som et samlet Stadium. Derfor har vi Stadiums fem verdiord – vi kaller dem HIGH5. De forener og hjelper oss med å ha fokus på det som er viktig i det daglige arbeidet.

Engasjement

Vi er opptatt av å skape et aktivt, morsomt og sunt liv for alle. Det vil vi gjøre på en bærekraftig måte – på samme måte som vi er nødt til å være i balanse, må også miljøet være det.

Enkelhet

Vi bruker sunn fornuft, har en åpen og likefrem kommunikasjon, og unngår krangler. Ved å velge enkle og funksjonelle løsninger skaper vi effektivitet og resultater.

Energi

Med riktig innstilling og vilje skaper vi både glede og energi. Energi gir suksess. Energi får oss til å overgå oss selv og vinne kundenes hjerter.

Lagånd

Vi tenker som et lag, jobber som et lag og stiller opp for hverandre som et lag. Vi respekterer hverandre og ivaretar hverandres ulikheter. Vi driver Fair Play og lærer av hverandre.

Innovasjon

Vi er overbevist om at alle ting kan gjøres bedre. Gjennom kontinuerlige forbedringer, innovasjon og nytenkning sikrer vi kvalitet, funksjonalitet og motegrad, og fremmer en bærekraftig utvikling.

Vi hjelper deg med

Søknaden

Når du har funnet en jobb du vil søke på, søker du på den via søknadsskjemaet i stillingsannonsen. Når du sender inn søknaden, fyller du ut kontaktopplysninger og legger ved CV, samt svarer på utvalgsspørsmålene for akkurat den stillingen du søker på. I utvalgsspørsmålene er det i noen tilfeller mulig å svare både i tekstformat og i videoformat. Etter at du har søkt på stillingen, får du en bekreftelse på e-post fra oss.

Tester

Som et første trinn i rekrutteringsprosessen må alle søkere ta personlighetstestene våre, og til enkelte stillinger bruker vi også logiske tester. Testene som brukes av Stadium gir et bilde av hvordan du opptrer i arbeidslivet og måler fremtidig potensial hos deg som kandidat.

Intervju

Neste trinn i rekrutteringsprosessen er ett eller flere intervjutrinn. Avhengig av hvilken stilling du har søkt på, kan det være forskjellig antall intervjuer og ulike typer opplegg. Intervjuene kan foregå som et telefonintervju, videointervju med innspilte videosvar, digitalt intervju og/eller intervju på stedet. Ved innkalling til intervju vil du bli kontaktet av oss på e-post eller telefon.

Innhenting av referanser

Det siste trinnet i rekrutteringsprosessen er innhenting av referanser. Vi tar kontakt med 1 eller 2 av referansene dine, som helst skal ha en arbeidsledende stilling. Hvis dette er den første jobben du søker på, kan du også sette opp en idrettsleder eller lærer som referanse. Til lederstillinger og enkelte stillinger til servicekontoret vårt foretar vi også en bakgrunnssjekk.

Ansettelse

Når rekrutteringsprosessen er ferdig, får man et tilbud om ansettelse samt senere en ansettelsesavtale og all informasjon man trenger før oppstart. Velkommen til Stadium!

Tilbakemelding

Vi behandler søknadene og kaller inn til intervju fortløpende underveis i rekrutteringsprosessen. Under rekrutteringsprosessen gir vi beskjed til alle kandidatene på e-post med tilbakemelding om man går videre i rekrutteringsprosessen eller ikke. Hvis du har hatt et intervju hos oss, får du tilbakemelding på telefon.

Vilken utmaning passar dig?

Praksis i butikk

Å starte med praksis i en av våre butikker kan være starten på en spennende Stadium-karriere. Uansett om du er interessert i en fremtidig jobb i en butikk eller på vårt kontor, er butikkerfaring alltid en fordel. Rutinen for å søke praksisplasser i butikk kan variere noe fra butikk til butikk. Ta derfor kontakt med butikken du er interessert i å være i, så kan de hjelpe deg videre.

Bærekraft

Hvordan jobber Stadium med bærekraft? Visjonen er å aktivisere verden – i dag og i morgen.

This is stadium

Om å jobbe i Stadium – Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe i Stadium? (Lenke til The Stadium Way)

Idag 13 juni slår det här gänget upp portarna till vår 56:e Stadium Outlet-butik i Sverige. Varmt välkomna till Ängelholm! 

Stort tack till alla som gjort det möjligt! 👏 HIGH5! 

#workatstadium #stadiumoutlet #nyöppning #ängelholm #activatetheworld
🤩 Vad har Ella, Ebru, Åsa, Felicia, Niklas, Mikael, Sofia, Emelie, Tessan, Tilde, Adam, Jasmine, Mikael och Jakob gemensamt? Jo under året som gått utsågs de alla till Stadiums lysande stjärnor och lagspelare på Stadium, Stadium Outlet, Solutions, våra servicekontor och inom Team Sales. De har självklart grattats och firats på olika sätt under hösten samtidigt som de jobbat på så som lagspelare gör.
 
🧡 💛 För det är ju människorna inom Stadium som skapar energin och kulturen som skiljer oss från mängden. Våra medarbetare är en del av vårt lag där passionerade och innovativa kollegor jobbar tillsammans för att skapa magi i kundmöten och relationer med kollegor. 

💯 Som en av vinnarna, Niklas, uttrycker sitt lagspel på jobbet: ”Jag skulle nog beskriva mig som en innermittfältare som passar bollen till alla oavsett lagdel. Det vill säga att det är lika viktigt att passa vänsterbacken som anfallaren”.
Inför 2024 fortsätter vi att passa bollar och framför allt: Att aktivera världen!

❤️ God Jul & Gott Nytt År önskar vi ALLA passionerade lagspelare!

High5! 🖐️

#stadium #jointhemovement #workatstadium
❓Sista veckan Stadium Staff Challenge pågår för våra medarbetare. Utmaningen som bygger på laganda, energi, hälsa och aktivitet. 
🎾Där alla Stadiums medarbetare samlar poäng genom olika utmaningar och rörelse. Padel är poppis och ger bra poäng. 
🧡💛 Sista veckan i Staff Challenge handlar om passion - vilken form av  träning är din passion? Svara gärna i kommentarerna 🙌
#workatstadium #stadiumstaffchallenge #passion #jointhemovement
Ramboll Stockholm Halvmarathon, nu kan alla anställda på Stadium anta utmaningen 👟

Det är något speciellt med stunden precis innan starten. Alla tankar som surrat runt i huvudet sveps helt plötsligt undan av ett fokus, på målet.

Som huvudsponsor har vi möjligheten att erbjuda vår personal platser till Stockholm halvmarathon den 9 september. Du som är anställd hittar all information på Arenan.
Missa inte chansen, anmäl dig nu! 📣 

#workatstadium #rambollstockholmhalvmarathon
Stämningen i våra butiker och kontor just nu 😱🎉⚽️ Här kommer en utmaning direkt från Södergatans morgonmöte till alla våra butiker och kontor där ute! Hur är stämningen hos er? 😎
Jeg har aldri jobbet i butikk før. Hvor viktig er det å ha med seg den referansen?

Hvem du er og hva du vil gjøre er det viktigste for oss! Viktigere enn hva du har gjort. For å trives hos oss er det viktig at du liker en aktiv livsstil, liker mennesker, liker salg og drives av å nå resultater. Hvis du har riktig innstilling, elsker kundeservice og vil inspirere andre til en aktiv livsstil – da vil du nok trives veldig godt hos Stadium. Du trenger ikke ha kunnskap om alle produktene eller rutinene i butikken, men du må være nysgjerrig, engasjert og vise vilje til å lære mer om produktene våre. Du må trives med å ta egne initiativ, ha evne til å spre energi og verne om lagfølelsen. Du må vise vilje til å utvikle og utvikles. Når det gjelder stillinger som stiller spesifikke krav til utdanning eller tidligere arbeidserfaring, så oppgir vi dette tydelig i annonsen.

 

Hva skal jeg fortelle om i det personlige brevet?

Vi vil vite hvorfor akkurat du er riktig person for Stadium! For å kunne beskrive det, bør du forstå hvem vi er, hva vi står for og hva den spesifikke stillingen medfører. Bruk informasjonen i annonsen og her på karrieresiden vår til å utforme et personlig brev som beskriver hvordan vi passer sammen og hvorfor du er interessert i å jobbe hos Stadium.

Hva skjer når jeg har søkt på en jobb?

Når du har søkt på en ledig stilling, får du en bekreftelse på e-post om at søknaden din er mottatt. Før vi besetter ledige stillinger, pleier vi å benytte oss av en personlighetstest som er tilpasset stillingen. Vi bruker tester som et tillegg til andre verktøy i rekrutteringsprosessen. I noen rekrutteringsprosesser sender vi en testinvitasjon til e-postadressen din rett etter at du har søkt på en ledig stilling, mens i andre rekrutteringsprosesser kan det bli aktuelt med en personlighetstest senere i prosessen. Følg med i innboksen! Vanligvis starter vi på utvelgelsesarbeidet i løpet av søknadsperioden, og etter siste søknadsdato begynner vi å kalle inn kandidater til intervju. Vi tar kontakt på e-post eller telefon og forteller hvordan det gikk i rekrutteringsprosessen.

Hvordan brukes tester hos Stadium, og hva er formålet med dem?

Stadium bruker tester som et tillegg til andre verktøy i forbindelse med rekrutteringen (intervjuer, innhenting av referanser osv.). Testene som brukes av Stadium danner et bilde av hvordan du opptrer i arbeidslivet, og vi bruker kun kvalitetssikrede tester som er forskningsbasert og pålitelige. For Stadium er det viktig å verne om testpersonens integritet. Derfor behandles alltid testresultatene konfidensielt, og alle testbrukere hos Stadium som behandler testresultatene, er sertifiserte brukere av verktøyet.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg vil jobbe som modell hos Stadium?

Personene vi avbilder i kampanjene våre kommer fra ulike modellagenturer eller castingselskaper (som Sync, Mikas og Stockholmsgruppen). Derfor anbefaler vi at du henvender deg til dem hvis du ønsker modelloppdrag.

Designed & Powered by Jobylon